miércoles, 2 de febrero de 2011

TAKE IT EASY - Discografia

Take It Easy és un dels molts grups creats a Mallorca a finals dels 90's en el contetx d'una febre pel Punk/Hardcore melòdic que creà indistintament grans quantitats d'adeptes i detractors. Companys generacionals de No Children, One Foot o Shaking All Over, el quartet encapçalat pel vocalista i baixista Simó Martí és un dels que gaudiren de major prestigi i reconeixement.

Si bé no eren el paradigma de la originalitat, Take It Easy van saber treure profit a influències com Bad Religion, NOFX, Pennywise o, fins i tot als genials Satanic Surfers, per crear un Punk/Hardcore melòdic, simple i aferradís, que cristalitzà en dos únics discs: "Abused" (2000), actualment descatalogat i impossible de trobar, i "Take It Easy" (2002), del qual en queden unes poques còpies a Runaway al mòdic preu de 5 €.

Després, no sabria reconstruïr el que va passar amb Take It Easy; se que posaren fre a la seva activitat, se'ls envia la terra i que, si no record malament, tornaren per fer alguns concerts fa molt poc. Agradin més o agradin menys, ningú els pot llevar el mèrit d'haver atracat a cops de guitarra Mallorca a la llunyana Califòrnia.

DESCÀRREGA

Take It Easy - "Abused" (2000)
Take It Easy - "Take It Easy" (2002)

No hay comentarios:

Publicar un comentario