domingo, 13 de febrero de 2011

LOS FLETCHERS - "Directo y Acústico" - Ràdio Marratxí - 11-02-2011

La fòrmula Mallorca + Argentina (o viceversa) és infalible, efectiva, sorprenent. Recordau aquell increïble RCD Mallorca de Carlos Roa, Gabriel Amato i Héctor Cúper? Idò ja ni em parlem del terreny musical; aquesta fusió de nacionalitats ens ha donat grups com Phogo, Mostros, Hijos de la Kaky, Fura o Dynamo, entre molts d'altres, als quals hi hem de sumar Los Fletchers.

A aquest grup hi trobem dos argentins, Carlos Garibotti (baix, cors) i Juan Pablo Merayo (bateria, cors) i un mallorquí, José Luis Miró (veu, guitarra), acompanyats en aquesta ocasió per l'asturià Daniel García Arango (guitarra). Los Fletchers és un grup que sap combinar els clàssics del Rock més macarra com AC/DC amb la crème de la crème del Rock espanyol més castís i autèntic, com Los Enemigos, Los Ilegales o Siniestro Total. El passat divendres dia 11, ens acompanyaren al programa Fang i Distorsió (us recordam: cada divendres a les 17 h al 92.9 FM) on, apart d'una completa entrevista, interpretaren per primera vegada, en acústic, un grapat de noves cançons que ens deixaren bocabadats (i bocabadats és dir poc) a tots els que formem part de l'equip del programa. Un moment màgic, deliciós i irrepetible, sense cap tipus de dubtes.

 Molta sort i enhorabona a Los Fletchers, uns tios simpatiquíssims i enormes!


Los Fletchers - "Directo y Acústico" - Ràdio Marratxí - 11-02-2011

3 comentarios:

  1. He visto a esta banda en vivo y suenan de la hostia, pero me han sorprendido con el acustico que nos regalaron este viernes. Salud amigos!!!!!!!
    Un abrazo. Rocio de Palma

    PD: Me flipa la potencia del bateria en vivo!!!!

    ResponderEliminar
  2. Chicos!!! estuvieron divertidos, atrevidos y mordaces como siempre... los escuche en la cocina de casa y me parecía tenerlos al lado como una tarde informal cualquiera, mate de por medio!!!! El programa me recordó mucho a alguno de la Rock and Pop por la espontaneidad de quienes lo realizan y sus invitados!!! Gracias por ese rato tan ameno, nos vemos en directo en el próximo show!!!!
    marisa

    ResponderEliminar
  3. com a co presentador d'es programa, dir que vaig disfrutar de lo més i crec que ha estat una de ses mijors actuacions, gracis a tots es oyents i a nes fltchers!!! Dani (enfangat i distorsionat)

    ResponderEliminar