martes, 1 de febrero de 2011

BEACH BEACH - "Leeuwenhoek +3" (2010) - EP

En primer lloc, agrair als propis membres de Beach Beach haver escollit també aquest humil blog per difondre la seva música. Avui tenim el gust de presentar el seu fantàstic 7", "Leeuwenhoek" (2010), amb un impagable afegit de tres cançons enregistrades a les mateixes sessions de gravació, als estudis del satèlit humà Josep Miquel Puigserver, Púter

Beach Beach no només és una gent encantadora - i ho dic jo, que he tingut el gust de compartir escenari amb ells - sinó uns músics molt complets. La seva evolució, des dels orígens més electrònics com a quartet fins ara, és tan sorprenent com al·lucinant; han sabut madurar la seva proposta fins convertir-la en una de les apostes més personals, excitants i fresques del panorama musical mallorquí. És impossible romandre impasible o indiferent davant la força i energia de Tomeu Mulet (baix i veu), les virgueríes i carusses de Gabri Díaz (bateria) o els riffs i licks barrocs de Pau Riutort (guitarra i veu), un dels guitarres més sorprenents d'aquesta nova generació de músics.

Si us han agradat, pillau per un mòdic preu aquest 7" tan currat. I si no, feis el favor d'anar-los a veure en directe: la química i bon rollo que desprenen sobre l'escenari el transmeten, de sobra, al públic. Paraula.

DESCÀRREGA
BEACH BEACH - "Leeuwenhoek" (2010) - EP

No hay comentarios:

Publicar un comentario