martes, 22 de febrero de 2011

ËRROR - Discografia

És inevitable parlar de Errör sense acabar recordant amb nostàlgia a Net Weight. Certament, la essència d'aquests darrers la trobam als primers: Xisco canta a Errör amb la mateixa força, ràbia i expressivitat que quan ho feia amb Net Weight: ador la seva veu com ador les seves lletres, cosa que acosta, més encara, a ambdós grups.

Aquesta banda començà a donar canya devers el 2005-2006, amb Xisco a la veu, Bernat a la guitarra (membre dels pioners Inertial Mass), Víctor al baix i Sergio a la bateria. Vaig compartir escenari amb ells a un festival a Lloseta (2006? 2007? No ho record ara mateix) on, malgrat l'escaça afluència de públic, van fer un concert memorable. "La condena merecida" (2007) va ser el seu primer disc autoproduït: a ell, Errör fagocitaven Punk, Hardcore, Crust, Metal o D-Beat per crear 8 cançons carregades d'energia, actitud i la mala òstia d'una betcollada d'aquestes que no t'esperes. El 2008 presenten un nou disc, "Matanza"; més pulit i variat, però d'una potència ferotge comparable a la de Disfear, Tragedy, His Hero Is Gone...

I ara? Doncs d'aquí ben poc, tornen amb un nou disc baix el braç: es dirà "Tierra de cenizas" i es publicarà amb el segell Yellow Dog Records, que anteriorment ha llençat material de Cop de Fona, Massmord, Ébola, Keitzer... El 4 de març presentaran noves cançons compartint escenari amb Yacopsae, Betunizer i Marasme a la nova sala Latitud 0: serà una gran nit pels sons més extrems! Us hi esperam!


Errör  - "La condena merecida" (2007)

Ërror - "Matanza" (2008)

No hay comentarios:

Publicar un comentario