jueves, 24 de febrero de 2011

CONAN KEATON - "Tres" (2010) - EP

Novament, vull agraïr a un músic el haver contactat amb Illa Sonora per difondre la seva música: parlem avui de Gaspar Reixach i de Conan Keaton. No es tracta precissament d'un desconegut, ja que Reixach, anterioment, va formar part de Fex Cacuc i Petit; a l'actualitat és baixista de Poomse i Petröleo, un excel·lent grup del qual en parlaré a una propera ocasió.

Conan Keaton és el seu nou projecte, cassolà, underground i extremadament personal, on ell mateix s'encarrega de tots els instruments; un projecte que, segons ell mateix afirma, neix ben entrada la nit, quan tothom dorm i la vigília deixa pas a cançons de Pop atmosfèric. Al igual que Poomse o Petröleo, Conan Keaton es mou per un grapat de sub-estils experimentals (Dream-Pop, Indie-Pop, Psicodèlia, Art-Rock...), però amb una forta personalitat, un caràcter molt definit que aconsegueix donar pas a cançons que, a moments, sonen dolces i atmosfèriques i, a altres, asfixiants i amenaçadores. Música d'avantguarda, en definitiva, que evoca a moments a Sonic Youth i a clàssics espanyols de la escena indie com Manta Ray, El Niño Gusano o Los Planetas.

Atents a Conan Keaton i als seus petits himnes de Dream Pop terapèutic flotant sobre guitarres cruixents; aquí hi ha les suficients bones idees com per donar bastant de què parlar a aquest prometedor 2011!


Conan Keaton - "Tres" (2010) - EP

No hay comentarios:

Publicar un comentario