martes, 22 de marzo de 2011

TONI MONSERRAT INC. - "38 Bucks" (2011) - Promo

De mà d'en Joan Andreu de Pecan Pie i "D'aquí cent anys" (BN Mallorca), ens arriba aquest avançament del nou i esperat disc d'en Toni Monserrat, alma mater de Murder In The Barn i The Deep South. Després d'uns anys, Monserrat torna amb "38 Bucks", definit com "un disc despullat on Monserrat conta històries reals, reflexions personals i analitza, amb un punt d'optimisme i sa humor, les frustracions de l'individu contemporani. La naturalitat ironia de Monserrat imbueix les cançons d'un aire fresc i espontani".

L'acompanyen a aquesta nova aventura el guitarrista Simó Vall (BB Sin Sed, Murder In The Barn), el teclista Jaume Amengual (Sterlin, Misty Mountain), el baixista Felip Sánchez (The Deep South) i el bateria Jaume Roig (Simfònica). A més, el disc inclou col·laboracions tan destacables com les dels nord-americans Jason Ringenberg (Jason & The Scorchers) i Tim Easton o els canadencs Gabriel i Ruth Minnikin (The Heavy Blinkers, The Guthries). 

"38 Bucks", que veurà la llum amb el segell de Toni Monserrat, Desert Dog Records, ha estat enregistrat a diferents estudis de la nostra illa i, finalment, masteritzat a Holanda per Hay Zeeleman. Inclourà 13 cançons, de les quals en podeu gaudir quatre, com aperitiu a la presentació oficial del disc, que tindrà lloc el pròxim 1 d'abril al Auditori de Porreres. "Last Shift", "So far, so good", "Unzip your heart" i "Caroline" suposen un avançament del disc suficientment bo i interesant com per desitjar amb ganes escoltar "38 Bucks" sencer. Són cançons senzilles i efectives; sobries i emocionants; serenes i fresques. Insistesc: això pinta realment bé i segur que "38 Bucks" agafarà per sorpresa a més d'un. A mi, m'hi ha agafat.

Toni Monserrat Inc. - "38 Bucks" (2011) - Promo


No hay comentarios:

Publicar un comentario