miércoles, 16 de marzo de 2011

SICK GAIN - "Inner Dreams" (1999) - Demo

Aquesta nova aportació ve de part de Jeroni Sancho, posseïdor d'una col·lecció de discs únicament comparable a una gran capsa de Pandora. Avui rescatem una de les dues maquetes que enregistraren el quintet manacorí Sick Gain, rebatejats com Sick Game per la revista madrilenya Heavy-Rock.

Poca cosa es sap avui de Sick Gain; de fet, no hi ha pràcticament cap tipus d'informació a la xarxa. El grup el formaren Jeroni Brunet (veu), Miquel Pasqual (guitarra), Toni Aranda (guitarra), Jaume Llodrà (baix) i Àngel Ríos (bateria); Pablo Ochando (La Granja, Dawholeenchilada) va ser l'encarregat de produïr aquesta maqueta als estudis Electric Chair, aleshores nous de trinca, i treure un so boníssim al quintet, possiblement millor que el de molts de discs publicats aleshores. Sick Gain i el seu "Inner Dreams" ens ofereixen 5 cançons molt entretingudes de pur Heavy Metal a l'europea, amb pinzellades de Speed Metal, Power i, fins i tot, Progressiu.

Pocs anys després, l'activitat de Sick Gain s'aniria pausant fins la seva dissolució. Únicament Àngel Ríos ha seguit donant canya amb Trestrece, Anegats, The Ugly Bitches, Lady Vinyl i un llarg etcètera... Però, per l'amor de Déu! Què li donen de menjar a aquest home?


Sick Gain - "Inner Dreams" (1999) - Demo

No hay comentarios:

Publicar un comentario