jueves, 24 de marzo de 2011

PETRÖLEO - "Viaje al fin de la noche" (2009)

"Viaje al fin de la noche" és una gravació tan llarga i currada, amb un so tan professional, que mereix ser qualificat com a disc i en cap cas com a demo. On queden aquells temps en els que les maquetes eren cassettes d'un so infernal? Divagacions apart, aquesta és la primera referència de Petröleo, una pecul·liar banda formada per Alberto (veu, guitarra), Dani (guitarra) i Gaspar (baix, també a Poomse i Conan Keaton, entre d'altres).

Petröleo és un grup amb un so obscur, cavilat i madur, però tal vegada no apte per a totes les orelles. Això els fa més interessants, no? El cas és que agafen part dels modes i maneres de Lambchop, uns nord-americans d'un so tan característic com influent, al qual hi incorporen en major o menor mesura referències a Sr.Chinarro o els Chucho més sosegats. De fet, la veu d'Alberto recorda a vegades a la de Fernando Alfaro, però també a Josele Santiago (Los Enemigos).

Pel que se, estan preparant nou disc. Si voleu sentir alguna nova canço, els podreu veure aquest pròxim divendres, dia 25, a la cervesseria/restaurant de S'Escorxador, juntament amb Los Chicos de John Deere, Monta-man i Astrolabio.


Petröleo - "Viaje al fin de la noche" (2009)

No hay comentarios:

Publicar un comentario