lunes, 28 de marzo de 2011

REC ON - "Nothing Between Us" (2010) - EP

Pocs currículums musicals es poden comparar al de Michael Mesquida, un músic força conegut a la nostra escena pel seu treball amb El Diablo En El Ojo, Satellites, Oliva Trencada o Sexy Sadie. Ara, s'afegeix a la llista Rec On, un interesantíssim projecte on també hi podem trobar antics membres de Petit i Doctor Martín Clavo.

Aquesta banda va néixer el 2008 baix el nom de Moreland Cowboy, que poc després es canvià a Rec On; a finals del passat any publicaren el seu primer EP, aquest "Nothing Between Us" que sona tan bé, tan fresc, tan personal. Les influències són marcadament anglosaxones; de fet, la pròpia banda afirma ser deutora del so de Led Zeppelin i Radiohead. Com apunt personal, crec que el seu so va una mica més enllà i beu bastant del nou Rock de caire independent que s'ha fet a Anglaterra aquests darrers anys.

Vaig veure'ls en directe al Assaig Café el 2009 i no em varen decebre gens ni mica. Ara, just estan a punt de començar una mini-gira per Anglaterra, una mostra de que Mesquida creu i aposta fort en aquest nou projecte.


REC ON - "Nothing Between Us" (2010) - EP

No hay comentarios:

Publicar un comentario