martes, 29 de marzo de 2011

GOREINHALED - Discografia

El Death Metal és un estil que mai ha arribat a arrelar fort a Mallorca; o, millor dit, no ha tingut una base de músics i seguidors tan àmplia com pugui tenir, per exemple, el Hardcore/Punk. Mostra d'això és que, fins fa molts pocs anys, el número de bandes mallorquines de Death Metal no superava la dotzena. La banda més representativa d'aquest estil a l'illa, juntament amb Strangled de Son Servera, va ser Goreinhaled, un trio de Brutal Death format per Chino (veu, baix), Albis (guitarra) i Mauro (bateria) i actiu entre el 2002 i el 2008. Especialment conegut és el bagatge del controvertit Mauro Martín, que a la seva Colòmbia natal ja havia tocat amb Carnivore Diprosopus i Evil Darkness. Una vegada establit a Palma, formaria també part de Redrum (Thrash/Death) i Agorazheim (Black/Heavy) de forma temporal.

Després d'una primera demo, "Carnivorous Chainsaw" (2003), vindrien dos àlbums, molt ben produïts per cert: "Fetus In Fetu" (2004) i "The Art Of Sickness" (2008), sent, pel meu gust, el segon millor i més recomenable que el primer. Goreinhaled no anaven de bromes: la seva música beu clarament de clàssics del Death nord-americà més tècnic i animal, com Suffocation, Broken Hope o Dying Fetus, però també d'altres com Internal BleedingMortician, Brodequin o Disgorge.

Desconec les causes per les quals el grup s'en va anar a norris just després de la publicació de "The Art Of Sickness". Albis, juntament amb el bateria Alberto Barrientos (ex-Strangled), ha posat en marxa una nova i prometedora banda: Decomposed Torso. I recentment, Mauro ha aprofitat per resucitar Goreinhaled amb una nova formació que inclou al vocalista veneçolà Edgar Bravo (ex-Carnage, ex-Blackend). Segons afirmen, es troben a punt d'enregistrar el seu nou disc, que durà per títol "Chaos of the human plague", amb possibles col·laboracions de gent d'Internal Suffering. Amem què depara al grup en aquest nou període que acaben d'obrir...


Goreinhaled - "Fetus In Fetu" (2004)

Goreinhaled - "The Art Of Sickness" (2008)


No hay comentarios:

Publicar un comentario