lunes, 23 de mayo de 2011

MOMENTS SHOEGAZE - "L'Équilibriste" (2007) - EP

Quina llàstima haver descobert tan infinitament tard aquesta petita joia! Joan Toni Fuster ens presenta aquest increïble EP de cinc cançons, anomenat "L'Équilibriste", únic testimoni i herència de Moments Shoegaze, una mena d'embrió del que després coneixeriem com L'Équilibriste.

A diferència de la proposta de L'Équilibriste, més orientada cap el Pop-Rock de caire independent, Moments Shoegaze, per obvi i reiteratiu que sembli, és una incursió en tota regla cap el Shoegaze de principis dels 90's, especialment cap la vessant etèria i atmosfèrica que practicaven My Bloody Valentine: murs de distorsió, veus melancòliques i melodíes captivadores. De fet, escoltant-ho un arriba a detectar certes similituts - estructures, melodies, idees - que, en el bon sentit de la paraula, el conecten amb l'essencial "Loveless" (1991).

Una pena, i grossa, que no editassin res més. Afortunadament, Albert Riutort i Joan Toni Fuster, abans a Joan Toni Skarabat, han seguit explotant amb habilitat el seu talent amb L'Équilibriste, banda que, si no record malament, està preparant el seu segon disc.

DESCÀRREGA

Moments Shoegaze - "L'Équilibriste" (2007) - EP


1 comentario:

  1. Moments Shoegaze és el nom que posarem al myspace perquè no hi havia banda, però així s'ha quedat.Ara és la banda paralel·la a l'Équilibriste de shoegaze, baix el nom de Bing Bang Pallasso.

    ResponderEliminar