domingo, 22 de mayo de 2011

LIBÈL·LULES A SIBÈRIA - "Indignades voladores" (2010) - EP

El seu vol fou breu, però suficientment intens i profitós com per realitzar un bon grapat de concerts per la nostra illa i, alhora, enregistrar una maqueta; les Libèl·lules a Sibèria fou un grup marratxiner actiu entre el 2009 i el 2010, encapçalat per Shai (bateria; The Dirty Rice, Dràstica, ex-Superkong) i Maria (guitarra, "una postura per cada acord", i també a Dràstica). A elles s'hi afegeixen Marga (teclat), Carol (veu) i Toni (de Ceremonia Rock 'n Roll), que els donà una mà en el baix.

La mescladissa de llengües (català, castellà, anglès) i de gèneres musicals, on es mescla l'energia de Niños Mutantes amb el costumisme d'Antònia Font, fan del seu un so molt reconeixible, d'una personalitat molt marcada. A la seva única maqueta, "Indignades Voladores" hi he afegit les dues cançons acústiques que enregistraren al programa Fang i Distorsió farà cosa d'un any.

"Els que saben volar, potser en lloc de sumir-se en la tristesa, s’alcen, i per ells és un cel de lucidesa extensa des d’on es veu l’ahir i l’avenir del món.Els fills dels llops caminen, i els de les orques neden. Però els animals que tenen ales han d’aprendre a volar del drama de llençar-se perdudament al buit. Pensa que el riure és sota terra, calent i fonedís com lava. Mira’m: jo encara estic caient i preguntant-me si en lloc de ser una libèl·lula sóc una sargantana. Això sí, tot i el brunzit del vent que m’eixorda i m’esmotxa, els paisatges que veig són, t’ho asseguro, unes vistes magnífiques" - Libèl·lules a Sibèria


Libèl·lules a Sibèria - "Indignades voladores" (2010) - EP

2 comentarios:

  1. Gracias. Thank you for all the great indie pop and folk pop music.

    ResponderEliminar
  2. guanya amb el temps... mare meva kines lokures mes divertides feiem jajajaj popurri del weno

    ResponderEliminar