martes, 24 de mayo de 2011

THE MARZIPAN MAN - "The Marzipan Man Tales" (2009-2011)

No, amem... Fora confusions! Aquest no és el nou disc de The Marzipan Man, ni un nou EP ni cap tipus de publicació oficial. Res d'això. "The Marzipan Man Tales" és una compilació 100% casolana dels mini-sets acústics més representatius que Jordi Herrera, baix la pell de l'home de massapà, ha realitzat a diferents emisores de ràdio des del 2009 fins ara. No és casualitat; la anterior entrada, amb Petröleo com a protagonistes, era una forma clara i contundent per reivindicar l'estranya màgia dels concerts en directe a la ràdio. Per això, les 16 cançons que formen part de "The Marzipan Man Tales" foren enregistrades als següents programes/dates:

- Buffet Lliure (Ona Mallorca): 11-05-2011
- Hoy Empieza Todo (Radio 3): 24-05-2011
- Hoy Empieza Todo (Radio 3), 10-02-2009
- Radiocassette (IB3 Ràdio) - 21-11-2009

A "The Marzipan Man Tales" no tan sols hi trobareu versions alternatives - acústiques de les cançons aparegudes a "The Marzipan Man Stories" (2007) i "The Marzipan Man Adventures" (2011), sinó material curiós, petites perles i rareses que qualsevol dels seus fans sabrà apreciar com cal. Què tal homenatges a Bob Dylan en forma de versions del "Corrina, Corrina" o "Love minus zero"? O escoltar con sonaven "I'm free after all" o "Life goes on" dos anys abans de ser publicades? I escoltar una versió del "All the pretty little horses" de Nick Cave & Current 93? A tot això, he afegit una interessant versió del "Pine Box", original de Beat Happening; l'únic tema que no fou gravat en directe a la ràdio, sinó a les sessions de gravació de "The Marzipan Man Adventures".

Històries, aventures i contes d'un home amb l'esperit d'un nin: tot això, i més, condensat a dins aquesta petita caixa de petites perles radiofòniques.

DESCÀRREGA

The Marzipan Man - "The Marzipan Man Tales" (2009-2011)


No hay comentarios:

Publicar un comentario