miércoles, 25 de mayo de 2011

CIBERSHEEP - "Bipolar" (2011) - Avançament

Els amants del Rock en la seva vessant més electrònica i experimental estan d'enhorabona: Cibersheep ben aviat editaran el seu nou treball, del qual podreu escoltar una part a Illa Sonora per cortesia del seu vocalista / guitarrista, Joan. Fa temps que no se'ls veu a un escenari, però ben segur que després de que "Bipolar" hagi vist la llum serà un any ben carregat per CiberSheep Vermell (Joan) i CiberSheep Blau (Diego), cares visibles d'aquest projecte artístic-musical des de l'any 1996.

Aquesta mena d'EP promocional de "Bipolar" inclou les 5 primeres cançons del disc, d'entre les quals destaca el seu primer single i carta de presentació, "Move It"; a elles hi percebem una evolució força destacable respecte el seu anterior disc, "Simplement complicat" (2007), però afortunadament es mantenen els seus trets més identificatius: bases electròniques ballables i guitarres carregades de distorsió. Al mateix arxiu també hi podrem trobar un remix de "A dins d'un cub".

Tornen les atmòsferes robòtiques i carregades; tornen els kimonos, el maquillatge i les màscares. Tornen Cibersheep amb el seu nou espectacle.


 Cibersheep - "Bipolar" (2011) - Avançament


No hay comentarios:

Publicar un comentario