viernes, 24 de junio de 2011

YSKELGROTH - Discografia

Els fruits de la relació entre Vicente J. Payà  i el madrileny Dave Rotten no tan sols es limiten a l'efímera reunió de Golgotha o el projecte de Drone/Ambient Unwom. El gust d'ambdós músics pel Black i Death Metal de la vella escola també ha quedat reflectit en un projecte anomenat Yskelgroth i que donà les seves primeres passes a finals dels anys 90's, tot i que no va començar a donar els seus primers fruits amb l'incorporació del bateria Javier Fernández (Nexus 6, The Heretic). Si bé tant Dave Rotten (recordem, ànima d'Avulsed) i Fernández són músics peninsulars, la procedència de la banda és, oficialment, Mallorca.

Aquest projecte s'inspira, bàsicament, en una combinació - molt típica però efectiva - els recursos del Death Metal old school amb les formes, fredes i violentes, del Black Metal apocalíptic i nihilista, amb referents com Incantation, Demoncy, Diocletian, Goreaphobia o Bestial Warlust. El que avui us presentem és una primera maqueta de tres cançons acompanyada pel disc "Unholy Primitive Nihilism" (2010), que ha agradat bastant dins els cercles extrems fins el punt de convertir-los en un referent, emergent però destacable, d'aquests tipus de so dins l'Estat Espanyol.


Yskelgroth - "Primitive" (2008) - Demo

Yskelgroth - "Unholy Primitive Nihilism" (2010)


2 comentarios:

  1. Osti tu, aquest cop no conec cap dels referents dels que parles! POdrien ser una banda de surf marciano perfectament! :)

    ResponderEliminar
  2. Bé, són referents molt concrets en temes de so i temàtica, jejeje, però vaja... Si veus 'Black Metal' i 'Death Metal' ja saps per on van els tirs! Salutacions cordials! ILLA SONORA

    ResponderEliminar