jueves, 9 de junio de 2011

JOHN TIRADO & THE DARK SPARKS - "Radio 3 Live" (2011)

Hi pens i crec que esgotaria tots els bons adjectius per descriure a un dels millors músics de la escena illenca: John Tirado. Nascut a Nova York, ha posat arrels a Mallorca des de l'any 1996 i, malgrat els inconvenients de viure a una illa com aquesta, s'ha creat una trajectòria absolutament brillant; primer amb The Nash i ara, amb aquest projecte en solitari junt a la banda The Dark Sparks. Editaren el passat 2010 el "Slowmotion Party", un disc enorme, addictiu, necessari i obligat per a tots aquells que gaudeixen de la b-o-n-a música, per sobre d'estils i etiquetes.

Demà al programa "Fang i Distorsió" tindrem el plaer d'entrevistar-lo i de viure un d'aquests sets acústics que tant ens agraden. Recordeu: a Ràdio Marratxí, 92.9 FM... a partir de les 17 h!

I ja que parlem de directes, aquí us deixam un bootleg; la actuació en directe que John Tirado va oferir, junt a The Dark Sparks, el passat 15 de febrer a l'espai de TV2 "Los Directos de Radio 3". Un directe absolutament i ple d'encant on John demostra que a ell li passa el mateix que els bons vins: millora amb el pas dels anys...

DESCÀRREGA

John Tirado & The Dark Sparks - Radio 3 Live (15-02-2011)



No hay comentarios:

Publicar un comentario