sábado, 11 de junio de 2011

OH DEMIAN - "No Angel To Be Found" (2000)

Darrera aquest curiós i estrany projecte anomenat Oh Demian s'hi amagà Isaac Batle, un multi-instrumentista i compositor que enregistrà aquest disc l'any '99 juntament amb una desena de col·laboradors i amics. Finalment, es publicà amb el segell Sounsack, l'any 2000, tot i que s'editaren poquetes còpies, les justes com per repartir-les entre amistats i demés.

Oh Demian és, sobretot, un projecte molt personal, gairebé inclassificable, que es mou entre el Folk Psicodèlic, el Rock alternatiu, la cançó d'autor i experiments musicals que a la Mallorca de fa més d'una dècada resultaven, com a mínim, sorprenents. Hi ha una preeminència clara de les guitarres acústiques, amb un tarannà místic que pot remetre a Donovan o el Syd Barrett més formal... Però clar, és tal la varietat d'aquest "No Angel To Be Found" que a algunes cançons podriem seguir el rastre de Jane's Addiction, Leonard Cohen o Nacho Vegas.

Tal vegada no sigui un disc fàcil de digerir, però sí que presenta trets molt interesants i pecul·liars que fan d'aquest un àlbum per descobrir poc a poc, amb calma i sense pressa.

DESCÀRREGA

Oh Demian - "No Angel To Be Found" (2000)


1 comentario:

  1. Aquest disc me pareix boníssim. Grácies Tomeu, creia que t'havia deixat un comentari el día que el vaig baixar, pero ja veig que no.

    ResponderEliminar