lunes, 18 de abril de 2011

CLUB SIBARITA - "En el patio" (2010)

Club Sibarita és una banda d'Indie-Pop formada a finals de l'any 2002, i de la qual són membres Llorenç Palou (veu, baix), Jordi de Plandolid i Toni Miró (guitarres), Biel Capllonch (teclats) i Mateu Palou (bateria). D'ençà, aquest quintet ha desenvolupat una trajectòria força destacable: després d'una primera demo com "Canciones en Mi menor" (2003), presentaren la maqueta "Electricidad", considerada per Mondo Sonoro com la millor maqueta apareguda l'any 2005 a les Illes Balears. El 2006 va ser el seu gran any: guanyaren els concursos Art Jove i Musicnauta i publicaren el seu primer disc, "Mis sentidos".

Després d'un temps de descans, el passat 2010 tornaren a la càrrega amb "En el patio", un àlbum on repeteixen la fórmula que tan bé els hi ha funcionat fins aquest moment i que ha sabut connectar amb els seguidors del Indie-Pop més melòdic i comercial sense caure amb les grolleries de les ràdiofòrmules estatals. Per això, si us van sorprendre altres grups illencs com Amarillo, donau-lis una oportunitat a Club Sibarita.

No puc concloure aquesta entrada sense recordar-vos que el proper divendres 6 de maig es celebra el festival benèfic Rock & Clown al Costa Nord de Valldemossa, on, juntament a Club Sibarita, hi tocaran Rec On, Poomse i Son & The Holy Ghosts. En definitiva, quatre fantàstiques bandes i una finalitat solidària... Més no es pot demanar.


Club Sibarita - "En el patio" (2010)


1 comentario: