domingo, 17 de abril de 2011

OMERTÀ - "Façade" (2008)

De la dissolució de TheyMakeDice, a principis del 2006, sorgeixen dues noves bandes: Malaje i els nostres protagonistes d'avui, Omertà. La banda està formada per Kristofer (veu), Curro (guitarra, ex-Whoremaggedon), Paco (guitarra), Take (baix) i Albert (bateria).

Partint d'unes influències molt àmplies que van des del Metal Progressiu al Stoner, Omertà, al igual que Saeth, és una banda molt propera als plantetjaments musicals i estètics del univers del senyor Maynard James Keenan. Que no se'ns faci estrany, doncs, la clara influència de Tool a cançons com "Façade" o "Residual Image", o la de A Perfect Circle a "Requies" o "Crimson Cage". No obstant, aquest interesantíssim EP/àlbum/demo - no se ben bé com denominar-lo -, ens deixa també altres sorpreses com una "Severed Wings" al més pur estil de Down o la que pel meu gust és la millor de totes, "Braid of Scorpions".

Vaig compartir escenari amb Omertà devers el 2008-2009 i, apart de semblar-me una gent molt afable i enrollada, van demostrar ser uns molt bons músics. La seva proposta tal vegada no ha rebut la difussió i reconeixement que mereix, així que, mentre esperem nous concerts o pròximes gravacions, rescatem i gaudim de nou aquest sorprenent "Façade".

Omertà - "Façade" (2008)

No hay comentarios:

Publicar un comentario