miércoles, 27 de abril de 2011

J56 - "A Dark Side Of Me" (2011) - EP

Sorpresa, i grossa. M'agrada molt obrir el correu electrònic i trobar a gent que vol compartir la seva música, i més si aquesta és tan interessant com la de J56, el nou projecte del vocalista mallorquí José Fructuoso, un músic que a la darrera dècada ha passat per formacions com Drown (Rock acústic), The Delay (Rock) o Stigma (Hard Rock / Heavy Metal).

Lluny de les tendències de l'infecte mainstream, Fructuoso es desmarca d'un bon grapat de solistes mallorquins per aprofundir dins un so molt personal i intimista, o, com ell mateix sugereix amb el títol d'aquest EP, explorar el seu costat més fosc. "A dark side of me" és un EP de tres cançons molt, però molt aconseguides on hi podem seguir el rastre d'un Mark Lanegan a l'època de Soulsavers, un Nick Cave o un David Gahan. Tres cançons elegantíssimes enregistrades i produïdes pels germans Tejedor (Casa Rusa) a "La Caja del Ruido" (Lloret de Vistalegre) i que et deixen amb ganes de més. Tindrà continuació aquest "A dark side of me"? És l'avanç d'un imminent primer disc? Haurem de seguir el rastre a J56... Això promet.

Moltes gràcies a José Fructuoso per compartir la seva feina i desitjar-li, des d'aquí, molta sort en aquest nou i interessant projecte que acaba de començar...


J56 - "A Dark Side Of Me" (2011) - EP

No hay comentarios:

Publicar un comentario