domingo, 23 de enero de 2011

PHOGO - Discografia

Phogo és un grup que jugava a una lliga diferent. Eren únics, inclassificables i absolutament camaleònics; no pots escoltar "Jeg" sense que et vingui al cap el Noise/Shoegaze de My Bloody Valentine, o pensar que t'has equivocat de CD quan sona un tema purament Grind com "TT". Definir la seva personalíssima mescla de Punk/Hardcore, Dub, Noise i tota mena d'experimentació sonora és pràcticament impossible: música com la seva s'escolta, no es cataloga.

Aquest quartet d'argentins afincants a Mallorca el formaren Machine (veu, ex-Capsule), Careca (guitarra), Chano (baix i veu) i Gato (bateria, ex-Fun People). Aviat varen destacar a l'escena, tant pel 7" "Phogo", editat el 2002 per Punkaway i Impala Records, com pels seus increibles concerts, on solien actuar en cercle i d'esquenes al públic. El disc "Hora de buscar lucero" (2005) no va fer més que confirmar que ens trobàvem davant un grup irrepetible.

L'arxiu que aquí us facilitam inclou el EP i el disc amb el seu art-work. Un so caòtic i indigerible, però fascinant, que en cap cas és recomanable per a oïdes sensibles.


"Phogo" - EP 7" (2002)


"Hora de buscar lucero" (2005)





No hay comentarios:

Publicar un comentario