domingo, 30 de enero de 2011

LOS TURKOS - "Inédito y Sórdido - Live" (1988) - Demo

Primer de tot, el meu agraïment més sincer a Pinxo, de la web Mallorca-Nochentas, per haver-me cedit amablement aquesta mega-raresa extreta directament de les catacombes més profundes del Punk mallorquí. Per tant, aquí tenim un increíble document sonor d'un grup mític a la segona meitat dels 80's com Los Turkos (1985-1989), on, per cert, hi tocava en Juanmi Bosch (Cerebros Exprimidos, Mostros, Síndrome de Stokolmo...).

Aquesta gravació, en concret, és una joia. Primer, perquè forma part del escaç material que existeix de Los Turkos; en segon lloc, perquè aquesta gravació en format cassette havia estat oblidada dins un caixó des de feia dècada i mitja fins ser digitalitzada per primer cop fa uns pocs mesos. En tercer lloc, per les circumstàncies: són tres cançons enregistrades per Los Turkos a un assaig als locals de La Femu, aproximadament a l'any 1988. Un tresor que, per sort, no s'ha perdut i que gràcies a la feina de gent com Pinxo, arribarà a les oïdes de noves generacions a les que els 80's els agafen molt enfora. Gaudiu-la!

DESCÀRREGA 
Biografia / Història de Los Turkos

Actualització: He tornat a penjar el mateix arxiu amb un afegit més que interesant: "Una rubia en el armario", la cançó més coneguda de Los Turkos i un temasso en tota regla que ens remet als moments més macarres de Los Enemigos. Si us heu baixat l'arxiu, tornau-ho a fer, que per una cançó com aquesta val la pena fer-ho.
Los Turkos - "Inédito y Sórdido - Live" (1988) - Demo

 


6 comentarios:

  1. Tú lo has dicho: Una joya, un tesoro, un material que merece ser rescatado.

    A quien tenemos que dar las gracias tambien es a Peter Runaway por conservar esta K7, a Jaime Carebro por dar con ella y a los miembros de Los Turkos por permitirnos compartirla.

    Ya que estás deberias incluir aquel indiscutible hit que fué La Rubia en el armario.

    Salut!

    ResponderEliminar
  2. Si tu o algún antiguo Turko puede enviarme la canción o la maqueta que grabaron (que por cierto, he sido incapaz de encontrar), la colgaré encantado. Una verdadera pena que duraran tan poco. Un saludo y gracias, Pinxo.

    ResponderEliminar
  3. Hola, gracias por colgar el enlace dedescarga, está muy bien vuestra web enhorabuena , aqui dejo el video de este grupo en tv por si lo quereis colgar, saludos !
    http://www.youtube.com/watch?v=FhHvgNZUDNI

    ResponderEliminar
  4. Muchas gracias! Actualizaré la entrada incluyendo el vídeo. Un saludo!

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. https://losturkos.bandcamp.com/

    ResponderEliminar