jueves, 13 de octubre de 2011

VVAA - 'Sonic Temple 2001; L'ofici més vell del món' (2001)

Feia temps que no posava cap recopilatori, així que aquest em ve que ni pintat. "L'ofici més vell del món" fou un disc recopilatori editat pels estudis de gravació Sonic Temple (Son Serra de Marina) i a on hi formen part un total de 20 grups locals, que es diu aviat; 20 propostes joves que fan d'aquest un disc essencialment de Rock i Metal en totes les seves vessants.

D'aquesta vintena de grups, n'hi ha algun d'ells que encara segueixen actius, com Alter Ego, Helevorn i No Children, formacions que al llarg d'aquests anys han seguit editant material i fent concerts amb major o menor reconeixement. Després, tenim també grups, ja dissolts, que van donar molt de què parlar al seu moment, com Alucigenia, Take It Easy o Detrimental Threat. No obstant, el gran interès d'aquest disc són formacions no tan conegudes com Krispats - una banda de Manacor on hi trobem alguns dels futurs membres de The Ugly Bitches - o Hidden Destiny, un grup de Black/Death melòdic en el que, si no ho record malament, hi tocà na Eva, posteriorment a Agorazheim i actualment a Unburial. També cal destacar els Looking For Susan, un grup de Hardcore melòdic en el que hi formà part en Gabri, posteriorment bateria de Beach Beach i Shenobi. Voleu més raons per acostar-vos al recopilatori de Sonic Temple? Idò el grapat de grups efímers dels quals no ha quedat més rastre musical que les cançons que hi aparéixen: Los Rubinsky’s, Changenocomission, Festín de Camacho, Screaming Planet, Debland, Warning, Up in the Smoke

Un document curiós, vaja, de gran interès tant per nostàlgics com curiosos, i que amablement ha aportat Jeroni Sancho. L'únic aspecte negatiu del disc són les molestes intros que hi foten al començament de cada cançó, que tallen un poc la dinàmica i l'intensitat del recopilatori.

DESCÀRREGA

VVAA - 'Sonic Temple 2001; L'ofici més vell del món' (2001)


No hay comentarios:

Publicar un comentario