viernes, 1 de julio de 2011

SMELLBAG - "Wait for me there" (2005) - EP

La 'darrera' fornada de Nu Metal illenc ens deixa grups com Smellbag, un quintet de Llucmajor que debutà en directe per primer cop l'any 2003 i que, aproximadament, l'any 2006/2007 es va desfer. Els seus components eren Xavi Albertí (veu), David Rigo (guitarra), Pere A. Salvà (guitarra), Miquel Barceló (baix) i Rafel Garcíes (bateria).

"Wait for me there" (2005) és l'únic material que editaren, apart de "Cool traditions", un tema inclós al recopilatori "Llucmarock 2003". He començat aquesta entrada ficant-los dins el sac del Nu Metal, tot i que les mires de Smellbag anaven un poc més lluny de formacions com Korn o Deftones; per exemple la influència de Pantera és molt forma - sobretot en l'apartat vocal - i, de la mateixa forma, hi notem el rastre de Machine Head, Unearth o Stone Sour.

Van rodar bastant pels escenaris illencs i la veritat és que tenien molt bon directe. La qüestió és que la cosa després es refredà i, per raons laborals, tots els seus components a excepció del vocalista Xavier Albertí començaren un nou projecte, Vice City, que no ha tingut la transcendència i activitat que van tenir Smellbag als seus millors dies.

PD: Aquest EP arriba a Illa Sonora gràcies a en Pedro Barrera; gràcies mil, tio!

DESCÀRREGA

Smellbag - "Wait for me there" (2005) - EP


No hay comentarios:

Publicar un comentario