lunes, 27 de febrero de 2012

BELIEVE THE LIE - "Dying Star" (2010) - EP

Believe The Lie és una banda creada l'any 2008 a mig camí entre Manacor i Son Servera, amb gent jove però d'idees clares: Tato Muntaner (veu), Guillermo Campaña (guitarra), David Ramis (guitarra), Luis Calvo (baix) i Sergio Torres (bateria).

L'any 2010 editaren "Dying Star", un interessant debut en forma d'EP que fuig de la tònica dels clixés més trillats del Metalcore. Les influències de Lamb Of God s'entremesclen amb una barreja de Thrash i Groove Metal; que no se'ns faci estrany, donc, notar el rastre de Pantera, Machine Head, Chimaira o els Slayer més moderns a alguna d'aquestes cançons. Deia això de que fugen dels clixés més previsibles al incorporar elements del Post-Metal o el Post-Rock que acaben de donar a la seva proposta una maduresa compositiva força interessant. 

Agressivitat intel·ligent... o intel·ligència agressiva. Anomena-ho com vulguis. "Dying Star" no presenta cap innovació considerable dintre del seu estil, però Believe The Lie tenen la suficient personalitat com per saber diferenciar-se de moltes bandes de Metalcore que s'esforcen més per tenir una bona imatge abans que bones cançons que tocar.


Believe The Lie - "Dying Star" (2010) - EP

No hay comentarios:

Publicar un comentario