viernes, 23 de diciembre de 2011

SHIT YOURSELF LITTLE PARROT - "Split" (2011)

Traduir al anglès expressions col·loquials del castellà o català és una activitat especialment entretinguda, sobretot quan dus alguna que altra copa de més. Like Peter At Home, un dels millors grups espanyols que hagi donat el Metal més avantguardista, inauguraren una tradició de noms delirants que ha estat continuada pels mallorquins Shit Yourself Little Parrot. Cágate Lorito, per si encara no ho has pillat.

Jaume (veu), Brexas (guitarra), Gonzalo (baix), Tomeu (bateria) i Adri (sintes) formen una de les bandes més transgressores - a nivell musical, vull dir - que haguin sortit a Mallorca aquests darrers anys. Mesclen diferents elements del Metal més pesadot i contundent amb melodies de 8 bits, típiques dels videojocs dels 80's i 90's, per donar lloc a un sub-estil que alguns han denominat com Nintendocore. A nivell general, no inventen res nou, però tampoc hi ha massa grups a l'Estat Espanyol que estiguin fent una proposta com la seva o reivindicant la música de Horse The Band o els controvertits Iwrestledabearonce... Un punt a favor seu, doncs. 

El que aquí tenim són els tres temes que formen part d'un mini-CD compartit amb els parisencs Hwi Noree, i que ben aviat començaran a distribuir per Mallorca. Shit Yourself Little Parrot (SYLP, si vols escurçar-ho) començen, doncs, apostant fort... i com a bona banda esburbada que són, ben aviat els tindrem al programa més esburbat de la ràdio mallorquina: Fang i Distorsió. Atents!


Shit Yourself Little Parrot - "Split" (2011)


1 comentario:

  1. Videoclip del tema Wireless Kids (esta en el split)
    http://www.youtube.com/watch?v=6RJwsy6TK3g


    Versio Unplugged
    http://www.youtube.com/watch?v=SunncYsHdzI

    ResponderEliminar